23948sdkhjf

Millionordre til Q-System

Q-Transportmateriels svenske datterselskab skal levere et kompliceret banesystem til bremseproducentens Haldex’ nye lakeringsanlæg.

Haldex Brake Products i Landskrona ønsker at effektivisere sin produktionsproces via intelligent intern logistik.

- Det er en strategisk interessant ordre for os, da Haldex er en ny og vigtig kunde inden for segmentet underleverandører til bilindustrien, fortæller Q-System Sveriges direktør, Göran Svanberg.

- Vores opgave er at levere et buffer-system med otte baner i bredden kombineret med en kran, en såkaldt Q-loader. Anlægget er tre etager højt og vil kunne rumme 288 paller.

Transportanlægget skal anvendes i kombination med et nyt lakeringsanlæg, hvor det skal hente paller med henholdsvis ulakerede og lakerede emner. Buffersystemet fyldes og tømmes herefter af en AGV i den ene ende.

Desuden omfatter anlægget en kran, den såkaldte Q-loader, med gafler, som henter pallerne og placerer dem i lakeringscellen. Efterfølgende afhenter den pallerne med færdige emner fra lakeringscellen og genindsætter dem i bufferlageret.

- Når det gælder alle typer af automation og tekniske forbedringer er Haldex Brake Products på absolut forkant, og vi er glade for at deltage i deres automationsudvikling. Selv om dette anlæg er komplekst, bliver det baseret på vore standardprodukter; men naturligvis tilpasset netop denne kundes behov og produktion, siger Göran Svanberg, der tilføjer, at anlægget vil blive installeret efter sommerferien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079