23948sdkhjf

Generationsskifte i Mark & Wedell

Den nordsjællandske ingeniørvirksomhed har fået nye ejere.

Foton Holding har overtaget ejerskabet af Mark & Wedell. Det oplyser Kvistgård-virksomheden i en pressemeddelelse.

Hensigten med opkøbet er at styrke Mark & Wedells forretningsposition som leverandør af produkter og løsninger til det globale marked indenfor miner, kraftværker og forskning. Ydermere er Mark & Wedell fortsat leverandør af specialopgaver inden for metalbearbejdning til kunder indenfor mange typer industrier i Danmark – for eksempel pharma, olie og gas og procesindustri.

Foton Holding ejes i fællesskab af Torben Ekvall og Bjarke Pålsson. Torben Ekvall får det overordnede ansvar for marketing, salg og teknologi, mens Bjarke Pålsson får det overordnede ansvar for finans, administration, produktion og handel.

Den forhenværende CEO og ejer Anders Wedell, som grundlagde firmaet i 1974, fortsætter i firmaet som produktionschef.

Torben Ekvall udtaler:

- Det er en spændende tid for Mark & Wedell, der med Anders Wedell som CEO i mere end 40 år har vokset og styrket sin position på sine strategiske markeder. Her kan blandt andet nævnes; opkøbet af Jawo Handling i 1999 fra FLSmidth.

Bjarke Pålsson tilføjer:

- Mark & Wedell har en solid platform med unikke produkter og med meget dygtige medarbejdere komplementeret af globale referencer, hvorpå vi kan vokse og udbygge Mark & Wedell til fordel for vores nuværende og fremtidige kunder. Ydermere vil der være fokus på at fastholde og udbygge medarbejderstaben i Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125