23948sdkhjf

Vækst tvinger R&D til at flytte

R&D’s hovedkontor i Hinnerup flytter i et nyt og større domicil på grund af den stigende fremgang på både det danske og det globale marked.

De seneste mange år har R&D haft hovedkontor på Delta 4 i Hinnerup, men de seneste års vækst har betydet, at de fysiske rammer i det nuværende kontor er blevet for små.

Derfor flytter ingeniørvirksomheden i nye og større lokaler på Sigma 3 i Hinnerup, hvor de kommer til at råde over 4.254 kvadratmeter.

- De seneste års succes har resulteret i en betydelig vækst af medarbejdere, og vi er derfor vokset ud af vores nuværende faciliteter. Det har været vigtig for os at finde en placering og en indretning, der i endnu højere grad understøtter vores vision om at levere world-class engineering. Det nye domicil på Sigma 3 giver os ikke kun mere plads, men også mulighed for at øge samarbejdet på tværs af engineering og håndværk, da vi kan samle alle vores ingeniørdiscipliner under ét tag, siger Axel Manøe Jepsen, CEO i R&D, i en pressemeddelelse.

Det nye domicil rummer 2014 kvadratmeter kontorfaciliteter samt en 2.200 kvadratmeter stor montage- og testhal, som øger mulighederne for konstruktion, installation og indkøring af testsystemer og specialudstyr.

- Vi ser frem til at tage de nye lokaler i brug. Vi er en virksomhed i vækst, hvor de nye og forbedrede faciliteter giver os nye muligheder og større fleksibilitet i forhold til fremtidig ekspansion, siger Axel Manøe Jepsen.

R&D indvier deres nye hovedkontor den 14. maj på adressen Sigma 3, Hinnerup. Udover kontoret i Hinnerup har R&D også kontorer i Kolding, Aalborg, Lindø, Berlin, Frankfurt og Prag.

Senere på sommeren vil R&D holde åbent hus for kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om: R&D
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141