23948sdkhjf

Engelsk ordre til Skako

Skako Concrete skal levere et dobbelt højsiloanlæg til en engelsk beton-producent.

Skako Concrete har indgået en kontrakt på godt 50 mio. kr. med det engelske selskab Hanson Quarry Products Europe.

Projektet er i forhold til sin oprindelige udformning nu delt op i to dele, hvoraf den første udgør de 50 mio. kr. Anden del vil udgøre ca. 5 mio. kr., og denne ordre forventes underskrevet senere på året.

Projektet gennemføres i andet halvår 2018 og i 2019.

Kontrakten omfatter en komplet anlægsleverance indeholdende et dobbelt højsilosystem med hver en volumen på 1.200 kubikmeter, otte styk 200 tons cementsiloer, to styk 6.000 liters betonblandere, samt en fuldautomatisk SkakoMat styring. Anlægget skal anvendes til produktion af færdigbeton.

Anlægget skal placeres centralt i London, nabo til O2 Arena, og bliver dermed på grund af størrelse og beliggenhed et prestigeprojekt for både Hanson og Skako.   

- I 2017 igangsatte Skako udviklingsarbejdet af en ny 6.000 liters betonblander, og det er det, vi nu ser resultatet af. Der er ikke kun tale om den største blander, vi hidtil har produceret. Blanderen er tillige udviklet med fokus på den store personsikkerhed og servicevenlighed, som kendetegner Skakos produkter. Vi har med denne blander åbnet dørene til en række nye projekter i den højere ende af skalaen, udtaler Søren Pedersen, administrerende direktør i Skako Concrete.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109