23948sdkhjf

Robot spin-off får ny direktør

Per Juul Nielsen er blevet administrerende direktør for UVD Robots.

Per Juul Nielsen tiltræder som administrerende direktør for det nye selskab, UVD Robots. Virksomheden blev etableret efter et vellykket partnerskab mellem Blue Ocean Robotics, Sygehuspartnerskabet og Markedsmodningsfonden.

UVD Robots udvikler autonome UV-desinfektionsrobotter, der bekæmper hospitalserhvervede infektioner og bidrager til øget patientsikkerhed.

- Pers ledelseserfaring og dybdegående viden inden for sundhedssektoren gør ham ideel til at varetage rollen som administrerende direktør for UVD Robots. Blue Ocean Robotics udviklede løsningen i et RoBi-X partnerskab, og vi er meget glade for at tage det næste skridt og bringe løsningen til det globale marked. Vi har allerede været vidne til virksomhedens første succes med salg til hospitaler i Mellemøsten og Asien. Vi er overbeviste om, at selskabet, under Pers ledelse, er på en god vækstvej, udtaler Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics.

Per Juul Nielsen har en B.Sc. i Engineering og B.Sc. i Business Administration fra Syddansk Universitet og har gennemført Insead General Management Programme. Han har over 20 års erfaring inden for ledelse og bestyrelsesarbejde fra virksomheder som Micro Matic og Roulunds Fabriker. De seneste otte år har han fået en knowhow inden for hospitalsområdet som administrerende direktør for Ken Hygiene Systems, der leverer hygiejneløsninger til den globale sundhedssektor.

- Jeg er meget begejstret for at få mulighed for at kombinere min baggrund og erfaring til at bringe avancerede robotløsninger til det globale marked, der sikkert og effektivt bekæmper smittefarlige bakterier. UV-Disinfection Robot er et produkt med et stort globalt markedspotentiale, og jeg glæder mig til at udvikle en virksomhed, der sigter mod både at øge patientsikkerheden og samtidigt spare omkostninger for sundhedssektoren, udtaler Per Juul Nielsen, administrerede direktør for UVD Robots.

Per Juul Nielsen vil arbejde med udgangspunkt i Blue Ocean Robotics' hovedkontor i Odense.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094