23948sdkhjf

Maskinbranchens udfordringer

[i]På Agromek-messen i Herning tilbyder DS Håndværk og Industri gratis konsulentbistand vedrørende de nye udfordringer i maskin-branchen.[/i]
I løbet af de seneste år har maskin-markedet ændret sig drastisk, og maskinforhandlerne oplever, at deres marked for afsætning ændres og formindskes. Det er i den anledning, at DS Håndværk & Industri på Agromek-messen tilbyder gratis konsulentbistand til maskinhandler-branchen.

Der kommer en række ændringer i eneforhandlings-strukturen til virksomhederne udefra, som betyder at mindre forhandlere mister muligheder for salg. Det samles i færre enheder, som til gengæld har svært ved at følge med på uddannelsesområdet. De enkelte virksomheder må derfor gøre sig overvejelser om, hvordan man vil tackle fremtiden, skriver DS i en pressemeddelelse.

DS Håndværk & Industri tilbyder rådgivning om de nye udfordringer for maskinforhandlerne. -Maskinforhandlingen samles i dag i det vi kalder "supermarkeder", hvor man sælger 2-3-4 forskellige mærker. Tidligere var de fordelt på hver sin forretning. Når virksomheder på den måde mister deres grundlag må de se sig om efter alternativer. Tiden er kommet, hvor nogle af forhandlerne må se sig selv dybt i øjnene og vurdere om de skal satse på alternativer til maskinforhandling. Dem er der til gengæld en del af – f.eks. ser vi en opblomstring i markedet for mindre maskiner til have, park og skov. Og det er blot et af eksemplerne på, hvad man kan vælge, fastslår Ole Simmelholt, der er DS konsulent på området.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078