23948sdkhjf

Profil Værktøj køber op på Sjælland

- Vi kan se store fordele ved fremover at have et bredere produktprogram til en større kundegruppe, siger direktør.

Herningbaserede Profil Værktøj har med virkning fra den 1. maj overtaget Materielhuset, der har hovedsæde i Havdrup på Sjælland.

- Jeg har fulgt Materielhuset i mange år, og mit gode indtryk af virksomheden er bare blevet forstærket i denne købsproces. Vi kan se store fordele ved fremover at have et bredere produktprogram til en større kundegruppe, siger administrerende direktør i Profil Værktøj, Kasper Christensen, i en pressemeddelelse.

Han fortsætter selv som administrerende direktør for begge selskaber og bliver samtidig hovedaktionær, mens Materielhusets hidtidige administrerende direktør, Tommy Ulrich, fortsætter som salgschef og aktionær.

Ejerkredsen kommer desuden til at bestå af Profil Værktøjs tidligere ejer, Torben Sørensen, der genindtræder i virksomheden i en stilling som indkøbs- og projektchef, samt virksomhedens regnskabschef Peter Balle Olsen og ekstern sælger Jens Brandt.

Materielhusets stifter og nuværende hovedaktionær, Finn Paulsen, forlader med salget virksomheden, men fortsætter som bestyrelsesformand for begge selskaber.

Det er udgangspunktet, at samtlige medarbejdere i de to virksomheder fortsætter efter opkøbet.

Virksomhederne

Profil Værktøj A/S er stiftet i 1999 og leverer skærende værktøj til trælaster, værktøjscentre, håndværkerbutikker og sliberier primært i Danmark.

Materielhuset A/S er stiftet i 2004 og leverer stilladser i aluminium og stål, stiger og byggepladshegn til grossister og udlejningsvirksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Færøerne. Derudover har virksomheden egen produktion af stilladstraller på fabrikken i Jylland, ligesom der er salgskontorer i både Falkenberg og Göteborg i Sverige.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081