23948sdkhjf

Dantherm udvider igen

Franske Sovelor er nu også med i gruppen
Dantherm Group, som blandt andet producerer og installerer ventilations- og affugtningsanlæg, har købt den franske virksomhed Sovelor - en førende forhandler af mobile varme- og køleaggregater og affugtere i Frankrig.

Det skriver Skive Folkeblad.

Dantherm har hovedkvarter i Skive, hvor der er cirka 260 medarbejdere, men også afdelinger/datterselskaber i blandt andet England, Spanien, Polen, Rusland, Kina og Italien. Og nu altså også en ny afdeling i Frankrig, hvor Sovelor har 25 medarbejdere.

Overtagelsen af Sovelor betegnes af folkebladet som er endnu en vigtig milepæl i Dantherms ekspansionsstrategi efter erhvervelsen af produktbrandene Calorex, Master og Aerial.

- Købet af Sovelor styrker vores position yderligere i Frankrig, som er et vigtigt marked for os. Vi er glade for de muligheder, som overtagelsen af Sovelor giver i forhold til markedstilstedeværelse og potentialet for at udvide vores produkttilbud til eksisterende og nye partnere og kunder i Frankrig, siger Torben Duer, CEO hos Dantherm Group, til Skive Folkeblad.

Dantherm Group blev i 2016 købt af den svenske kapitalfond Procuritas Capital Investors V.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109