23948sdkhjf

Induflex og Nordelektro i maskinelt samarbejde

Efter en periode med investeringer i nyt mekanisk materiel til fabrikken, har plastbearbejdningsvirksomheden Induflex i Støvring valgt at indgå samarbejde med Nordelektro om at stå for service og lovpligtige eftersyn på mekanisk og elektrisk udstyr samt sikkerhedsmateriel.

- Vi har valgt Nordelektro for at rationalisere og på grund af gennemskuelighed. Før havde vi en lang række leverandører af service og eftersyn delt ud på forskellige ekspertiser. Det samler vi nu under en hat hos Nordelektro, forklarer teknisk chef Robert Bøgekær fra Induflex.

Vækst i stab og maskiner
På under tre år er Induflex vokset fra 25 til 35 mand, der er travlt beskæftiget med at producere i toholdsskift i produktionen, som kører 16 timer i døgnet.

Desuden er der investeret massivt i produktionsstyringssystemer, nye maskiner og robotteknologi, og det har skabt et behov for at samle serviceaftalerne hos én leverandør for at optimere produktionsflowet.

 - Det var tidskrævende for os at hitte rede i de forskellige leverandørers timeforbrug og tilbud, ligesom de havde forskellige salgs- og leveringsbetingelser. Nu har vi et sted at ringe hen og kender det faste beløb på service og det vedligehold, der måtte komme derudover, uddyber Robert Bøgekær.

Automations-tjek
Som en del af multiserviceaftalen får Induflex tilknyttet et fast team af fra Nordelektro, da det er med til at sikre, at servicefolkene får et indgående kendskab til virksomheden.

- Vi gennemgår hele fabrikken, så vi kan synliggøre forbedringsmuligheder og lave investeringsplaner for hele anlægget. På den måde kan Induflex få lagt deres budgetter rigtigt og prioritere, hvor og hvornår de skal sætte ind, forklarer Salgschef Jesper Storm Simonsen fra Nordelektro.

Blandt andet skal Nordelektro gennemgå produktionen for at vurdere, hvor det er muligt at automatisere med flere robotløsninger. Her har Nordelektro et samarbejde med Bila og Universal Robots.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078