23948sdkhjf

Producerer nøglebokse efter fastlagt plan

Certego indgår rammeaftale med maskinfabrikken Rival

Rival skal fremover stå for den løbende produktion af en nyudviklet nøgleboks for låseservicevirksomheden Certego.

Der er indgået en rammeaftale for det kommende år.

- Det giver os en god fleksibilitet og økonomi, at Rival producerer nøglebokse for os efter en fastlagt plan, og efterfølgende lægger boksene på lager. Vi kan så løbende rekvirere det antal bokse, vi står og skal bruge, siger regionschef Daniel Kjær Sørensen fra Certego.

Fandt en anden med kompetencerne
Tdiligere stod Certego selv for udviklingen og produktion af nøgleboksen.

- Men det er på ingen måde vores spidskompetence. Vi ved, hvad markedet vil have, men vi havde brug for at få det omsat bedst muligt til en tegning og et produkt, som både har et pænt design, er fleksibelt, har en god økonomi og kan produceres hensigtsmæssigt, siger Daniel Kjær Sørensen.

Han har i forbindelse med udviklingen af nøgleboksen arbejdet tæt sammen med Rivals udviklingsingeniør Esben Sarenbæk og salgschef Christian Aarup.

- Det har været yderst værdifuldt at opleve, hvordan Esben har fanget vores idéer og fået dem produktionsmodnet, designet og omsat til en konstruktionstegning, som kan anvendes i produktionen, siger Daniel.

Stopper ikke med nøgleboksen
Den nye nøgleboks er nu på markedet og er blevet godt modtaget. Det har fået Certego til at skrue yderligere op for samarbejdet med Rival.

- Vi fortsætter udviklingssamarbejdet, hvor vi sætter fokus på vores nøglerør, som vi også bringer op på 2018-niveau, siger Daniel Kjær Sørensen.

Certego er en del af Assa Abloy og tilbyder klassisk låseservice samt skræddersyede løsninger til sikring af private hjem, virksomheder og institutioner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094