23948sdkhjf

HJ Tools er flyttet på landet

HJ Tools er flyttet fra Billund til den lille by Glejbjerg

Virksomheden har siden januar 2011 haft til huse i lejede lokaler i Billund, men fra har nu rykket teltpælene op, og medarbejdere og maskiner er flyttet til Tofteager 8 i Glejbjerg, som ligger i det vestjyske midt mellem Esbjerg og Kolding tæt på motorvej E45.

Beslutningen om at flytte er truffet på grund af fremgang, og Henning Jensen, direktør i firmaet, udtaler, at der er investeret cirka 1,5 mio. kr. i maskiner, hvilket gør, at man fremover bliver mindre afhængig af underleverandører til fræsning af formdele.

Flytningen har også resulteret i en udvidelse af medarbejderstaben fra fire til seks ansatte, og planen er at udvide med en industritekniker-lærling.

Fredag den 4. maj fra klokke 11-16 vil det være muligt at komme forbi og se de nye lokaliteter til et åbent hus.

HJtools konstruerer og fremstiller EPP-forme, EPS-forme, plaststøbe-forme, termoforme og blisterforme samt tilbyder renovering og ombygning af forme.

Fremover tilbydes også CNC-fræsning primært af aluminiums-emner op til 1,2x2,4 meter.

Kunderne er emballageproducenter i Danmark, Norge, Færøerne, Holland og Sydamerika. Langt størstedelen af produktionen sendes ud af landet, idet cirka 85 procent af firmaets kunder findes på eksportmarkederne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094