23948sdkhjf

Grønbech & Sønner udvider i Vejle

Produktions- og kontorfaciliteter flytter til Lanciavej i Vejle, hvor flere kvadratmeter og nyt produktionsudstyr skal give bedre forudsætninger for at betjene kunderne hurtigere.

Igennem et stykke tid har Grønbech & Sønner haft et ændret strategisk fokus på at bevæge sig fra ”komponenter” til ”løsninger” og har derfor i flere år selv stået for at designe, producere, installere og servicere doseringsanlæg, især til pH-neutralisering og pumpestationer i PE.

Det har nu betydet, at man er vokset ud af lokalerne på Sadelmagervej i Vejle og er flyttet til Lanciavej. Flytningen betyder, at man er i stand til at producere mere og hurtigere. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Bedre forhold
Casper Christensen, produktionschef hos Grønbech & Sønner, fortæller at man i de nye lokaler blandt andet har fået en ny og større kran, der giver en øget fleksibilitet i planlægningen af produktionen, og at man bliver mere effektiv, da man kan minimere spild- og nedetid. Fordoblingen af kvadratmeterne skal udnyttes til at oprette specialiserede arbejdsstationer, der vil give et bedre og hurtigere produktionsflow.

Divisionschefen for Industri & Spildevand hos Grønbech & Sønner, Jens Bang Holmgaard, udtaler om baggrunden for flytningen:

- Mandskabsmæssigt er vi blevet flere i de seneste år, både i produktionen og på kontoret. Så jeg er glad for, at vi nu kan tilbyde vores vigtigste ressource, vores medarbejdere, bedre forhold til at udføre deres arbejde. Vi forventer, at disse forbedrede arbejdsforhold giver nogle endnu gladere og produktive medarbejdere - at jeg personligt har fået en bedre udsigt fra mit kontor, er jo bare en bonus, siger han med et glimt i øjet.

Flytningen forventes at være færdiggjort i løbet af april.

Virksomhedsopkøb
Udover de nye lokaler har Grønbech & Sønner også overtaget Ruma Industri tidligere på året, som i mange år har solgt indløbsriste, sandvaskere, ristegodsvaskere og andre mekaniske anlæg, der bliver brugt på de danske renseanlæg.

John Mathiesen, administrerende direktør hos Grønbech & Sønner, udtaler i den forbindelse:

- Vi ser et stort potentiale i at udvide vores pallette på spildevandsområdet, og da muligheden bød sig, valgte vi at slå til. Den høje kvalitet på anlæggene og servicearbejdet passer godt til vores forretning. Det er vigtigt for os, at vi er i stand til at servicere vores løsninger, så vi ikke lader kunden i stikken efterfølgende. Det er især vigtigt, når man arbejder med spildevand eller offshore, som er et hårdt miljø for udstyret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078