23948sdkhjf

Gram Equipment fyrer topledelsen

Ejerne føler sig misinformeret om virksomhedens 2017-regnskab.

Gram Equipment, der er vant til pæne millionoverskud, kommer ud af 2017 med røde tal på bundlinjen.

Det er et faktum, der kommer bag på ejerne, kapitalfonden FSN Capital, som derfor har valgt at fyre administrerende direktør Lasse Viegang Hansen, finansdirektør Jens Andresen og operationel direktør Robert Rennie. Det skriver JydskeVestkysten.

- Vi får en melding fra revisionen om, at de resultater, vi var stillet i udsigt, de kunne ikke indfries. Nærmest tværtimod. Forventningen om et stort overskud er vendt til et underskud efter, at revisionen går ind og kigger på tallene. Afvigelsen er så stor i forhold til de tal, vi blev præsenteret for i efteråret, at vi mener, at den information vi har fået er misvisende. Den information, vi har fået, har ikke givet et retvisende billede af virksomhedens situation. Det tager vi konsekvensen af, siger Thomas Broe-Andersen, partner i FSN Capital, til JydskeVestkysten.

Han forklarer, at 2017-underskuddet skyldes nogle forsinkede projekter samt nogle problemstillinger med kvalitetssikring.

Gram Equipment, der producerer udstyr til isindustrien, får i første omgang ikke nogen ny administrerende direktør, men Hans Viggard er ny operationel direktør, Tom Wrensted er ny finansdirektør, og bestyrelsesformand Anders Wilhjelm træder også ind i ledelsen.

Originalartikel: https://www.jv.dk/kolding/Kapitalfond-fyrer-ledelsen-i-Gram-Equipment-Vi-er-blevet-misinformeret/artikel/2603574

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079