23948sdkhjf

Pris til Brüel for holdånd

Brüel Systems i Hjørring fik pris for fremgang i salg og indtjening samt holdånd.

Efter en konkurs og rekonstruktion for tre år siden er det kun gået én vej for Hjørring-virksomheden Brüel Technics. Det har ført til, at virksomheden har modtaget businessprisen "Grubleren Excute". Det skete på konferencen Vækst og Ledelse i Brønderslev, og det var borgmester Mikael Klitgaard, der overrakte prisen.

- På blot tre år har virksomheden med Kurt Bech Christensen som administrerende direktør vendt svingende resultater til en overskudsforretning, konstaterede Niels M. Christiansen fra priskomiteen.

- Den nye ledelse har gjort meget ud af at samle virksomheden til et hold, der trækker i samme retning.

- Derudover har ledelsen sat fokus på at indsnævre virksomhedens segmenter og holde fokus dér, hvor virksomheden har de rette produkter og kender markederne. Tidligere leverede Brüel til utroligt mange forskellige brancher. Nu koncentrerer virksomheden sig om fem målgrupper, hvor virksomheden står stærkt.

Regnskaberne vidner om tre år med konsekvent eksekvering af planlagte indsatser. Første år efter konkurs udgjorde resultatet 2,6 mio. kr., andet driftsår 8,6 mio. kr. og tredje driftsår blev resultatet konsolideret med 8,4 mio. kr. Der er 95 medarbejdere på virksomheden.

Dommerkomiteen har gennemført interview med medarbejdere på Brüel. De har blandt andet peget på, at hele virksomheden er ét hold. Der holdes pauser samtidig, og alle sidder sammen i kantinen, hvor der ikke er faste pladser.

Endelig har ansatte påpeget, at virksomheden har en klar plan, robust og dygtig organisation, og der peges på, at der på fællesmøder høres udtalelser som "Vi vil ekspansion og udvikling - ellers afvikler vi".

Fællestillidsmand Egon Thomsen, der er 61 år, og har været på virksomheden før og efter konkursen, har betegnet de seneste tre år som de bedste i sit arbejdsliv.

Prisoverrækkelsen blev fejret med kagemand fredag på Brüel Systems.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063