23948sdkhjf

KL Automatik går fra to til én ejer

Lasse Larsen har købt medstifter ud af KL Automatik. Samtidig ansættes ny administrerende direktør.

Det betyder, at Jesper Karlsen og Lasse Larsen, der etablerede KL Automatik i 2010, nu går hver til sit. Det sker efter gensidig aftale, oplyser de i en pressemeddelelse.

Lige siden etableringen i 2010 har KL Automatik, der er specialiseret i industriel el-installation, automationsprocesser og styretavler til industrien, oplevet høj vækst i omsætningen.

- KL Automatiks otteårige rejse har været helt fantastisk. Da vi startede virksomheden, var det med en ambition om levere kvalitetsløsninger med høj leveringssikkerhed inden for industriel el-installation og automation. Både lokalt, nationalt og over hele verden. At det er lykkedes så godt, at vi er vokset fra 2 til 44 ansatte på blot otte år havde vi ikke turdet drømme om, siger ejer af KL Automatik, Lasse Larsen, der efter han blev eneejer af virksomheden har ansat Lars Hyldegård som ny administrerende direktør.

- Lars blev ansat i virksomheden for halvandet år siden som teknisk salgschef. Han kender virksomheden godt, og han har den helt rigtige profil og de strategiske kompetencer til at videreudvikle KL Automatik. Det glæder mig, at Lars har takket ja til udfordringen, understreger Lasse Larsen, der fortsætter sit arbejde som teknisk chef og projektleder.

Konsolidering kommer før vækst i 2018
40-årige Lars Hyldegård er allerede startet i jobbet, og selvom arbejdsdagene begynder klokken 6 og først slutter, når vi andre er færdige med aftensmaden, glæder den nye administrerende direktør sig over de nye arbejdsopgaver og det større ledelsesansvar.

- KL Automatik har oplevet eksplosiv vækst i virksomhedens otteårige levetid. Nu er det tid til at stoppe op og konsolidere virksomheden, så vi fortsat kan levere den meget høje kvalitet og leveringssikkerhed, vi er så kendte for, forklarer Lars Hyldegård, der forventer ny kraftig vækst i 2019.

- Vi har store ambitioner i KL Automatik, og som administrerende direktør bliver det min opgave at nytænke strategien og sætte kursen for den videre udvikling. Vækstmålet i 2019 bliver sat højt, men jeg er sikker på, at KL Automatik i kraft af vores erfarne, specialiserede medarbejdere og vores mange fremadstormende og talentfulde lærlinge står godt rustet til at indfri egne forventninger og levere automationsløsninger og industrielle el-installationer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, til kunder lokalt, nationalt og over hele verden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094