23948sdkhjf

Fynske støjskærme til Sjælland og Falster

Ib Andresen Industri skal over de næste fire år levere cirka 7.000 tons stål til støjskærme på jernbanestrækningen mellem Ringsted og Nykøbing Falster.

- Vi er stolte over, at M.J. Eriksson har valgt os som deres foretrukne leverandør af de støjskærme og støjskærmsstolper, som skal anvendes i forbindelse med jernbaneopgraderingen mellem Ringsted og Nykøbing Falster. Vi har tidligere samarbejdet om et mindre projekt i Køge. Det var et særdeles vellykket projekt, hvor vi fik mulighed for at udnytte og tilbyde vores kompetencer og store knowhow indenfor pladebearbejdning, logistik og troværdighed omkring leveringsevnen, fortæller key account manager Stålløsninger hos Ib Andresen Industri, Frank L. Larsen, i en pressemeddelelse.

Entreprenørvirksomheden M.J. Eriksson blev i sommeren 2016 tildelt to jordentrepriser på jernbanestrækningen mellem Ringsted og Nykøbing Falster. På strækningen skal i alt 28 støjskærme på tilsammen 16 km sættes op.

Jernbanestrækningen er en del af Femern Bælt-projektet, som er Danmarks største infrastrukturprojekt med et samlet budget på 62 mia. kr. For Ib Andresen Industri løber ordren op i et tocifret millionbeløb.

- En ordre som denne kommer ikke bare dumpende ned i skødet på os. Vi holder øje med bygge- og anlægsbranchen og handler på den viden, vi får ind. For vi vil være med på de store projekter, og det kræver, at vi både er opsøgende og ihærdige, fortæller Frank L. Larsen.

Støjskærmene er cirka 3 meter høje og varierer i længden. Skærmene består af pæle, søjler og skærmplader samt monteringsdele. Skærmpladerne varierer fra ca. 2,5 til 5 meter i længden. Der vil enkelte steder være glas i skærmene i stedet for stål.

Leverancerne sker over de næste fire år. Den første levering er ultimo marts/primo april 2018, og projektet forventes afsluttet i sommeren 2021. Til den tid vil Ib Andresen Industri have leveret cirka 7.000 tons bearbejdet stål, hvilket bliver til 16 km støjskærme.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078