23948sdkhjf

Inropa leverer projekt til bilindustrien

Den danske leverandør af offline programmerings-software til industrirobotter har netop leveret endnu et projekt til den tyske bilindustri.
Det Danske ingeniørfirma Inropa, som i en årrække har leveret offline programmeringssystemer til industrirobotter, har netop leveret tre softwaresystemer til et større projekt hos Magna i Tyskland. Systemerne leveres i underleverance til en tysk samarbejdspartner, LacTec, der i samme projekt leverer 18 malerobotter samt udstyr til lakering af komponenter til forskellige bilmodeller.

Ordren til denne leverance kom efter et tæt forløb, hvor forskellige systemer til robotprogrammering blev evalueret med hensyn til pris, fleksibilitet og anvendelighed for operatører uden lang videregående uddannelse. Inropa vandt primært ordren på grund af systemets fleksibilitet og brugervenlighed for almindelige brugere.

Opgaven har ikke været en standardopgave. Tværtimod har særdeles høje krav fra kunden nødvendiggjort en del videreudvikling på det eksisterende produkt. Projektet er netop færdiggjort og afleveret, og det forventes at starte med produktion i efteråret.

Inropa har tidligere leveret til VW, Bentley og Voest Alpine Polynorm, men vil med de sidste forbedringer af softwaren forsøge at opruste yderligere på det tyske marked, og gerne mod underleverandører til bilindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094