23948sdkhjf

Schaeffler hædret af kinesisk vindmølleproducent

Schaeffler Group modtog i januar den fornemme pris “2010 Technical Cooperation Award” på den Goldwind’s leverandørkonference.
Goldwind er én af Kinas førende vindmølleproducenter. I 2009 stod Goldwind for opførelsen af vindmøller med en samlet kapacitet på 2.727 MW og kunne dermed indtage en femteplads blandt verdens største vindmølleproducenter.

Schaeffler Group er global leverandører af lejer og systemløsninger til vindmølleindustrien. Samarbejdet mellem Schaeffler Group og Goldwind startede med en 600 kw vindmølle, efterfulgt af vindmøller med en kapacitet fra 750 kw til 6,0 MW. Samarbejdet indebærer en tæt og intensiv dialog om konstruktion, prototypeudvikling og serieproduktion af vindmøller. Samarbejdet er ikke kun begrænset til levering af forskellige lejetyper. Schaeffler Group bidrager tillige med værdifuld knowhow vedrørende test og vedligeholdelse af vindmøller.

- Schaeffler Group vil fortsætte det tætte samarbejde med Goldwind og takket være sine kompetencer inden for lejer og produktion forsyne selskabet med et bredt spektrum af produkt- og systemløsninger, udtaler Dr. Gou Jianhui, president for Schaeffler Group Industrial i Kina.

Det kinesiske marked for vindenergi har gennemgået en enorm vækst i de seneste fem år. Ved udgangen af 2009 var vindenergikapaciteten i Kina den største på verdensplan. Parallelt med denne udvikling øges vindmøllernes kapacitet tilsvarende.

Samtidig udvider vindmølleproducenterne deres egne forsknings- og udviklingskompetencer og stiller større krav til lejeproducenterne med hensyn til produktegenskaber, fælles udviklingsaktiviteter samt erfaringsudveksling om testmetoder og condition monitoring systemer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095