23948sdkhjf

Boe-Therm i strategisk samarbejde

Assens-virksomheden har indgået samarbejde med MTF-Technik som fremtidig leverandør af transportører, separatorer, transportteknik og tilbehør.
Boe-Therm har siden 1970’erne leveret knap 7.000 egenproducerede transportører til kunder i ind- og udland, men har nu valgt at fokusere egenproduktionen på temperaturstyringer og køleanlæg.

- Vores egen serie med transportører skulle have et nyt design, og i den forbindelse rejste vi rundt og søgte inspiration, blandt andet hos vores konkurrenter. Vi så mange, rigtig mange forskellige, men aldrig lige det vi havde drømt om, indtil vi en dag stødte på MTF-Technik’s produkt hos en kunde. Vi blev simpelthen så begejstrede, at vi hoppede i bilen og kørte ned til MTF-Technik for, at undersøge mulighederne for et samarbejde, siger Boe-Therm’s konstituerede direktør Kim Lauridsen.

- Under mødet viste det sig med det samme, at kemien var god, og at MTF-Technik’s nøgleværdier stemmer helt overens med Boe-Therm’s: kompromisløs kvalitetsfilosofi, pålidelig og høj levetid for systemerne, forbundet med rettidig levering. Derfor har Boe-Therm valgt at outsource produktionen af transportører til MTF-Technik. Vi vil dog stadig være leveringsdygtige i reservebånd og dele til Boe-Therm’s transportører, fortsætter Kim Lauridsen.

Boe-Therm, der er ejet af Thermal Care i Chicago, har siden 1961 primært været kendt for temperaturstyringer til plastindustrien. Men i dag er virksomheden også OEM-leverandør til forskellige industrier. Eksempelvis leverer man i Tyskland til tre af verdens førende producenter af produktionsliner og udstyr til chokolade- og slikindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078