23948sdkhjf

Holtec overtager Højmark Automatic

Holtec har netop overtaget personale, kundedatabase og driftsmidler fra Højmark Automatic A/S.
Aktiviteterne videreføres i det nydannede selskab Holtec Automatic – Vest A/S, der er stiftet med tilbagevirkende kraft til 1. januar 2011. Adressen vil fortsat være Nylandsvej 48, 6940 Lem St.

Holtec Automatic A/S ejer en andel på 75 % af det nye selskab. Den resterende aktiepost på 25 % er overtaget af servicechef Jesper Korsholm.

Base for vækst
Frank Rasmussen og Peder Nygaard Pedersen fortsætter som henholdsvis teamleder og salgs- og supportmedarbejder i selskabet. Med sidstnævntes udtræden af ejerkredsen er et planlagt generationsskifte nu gennemført; og han vil i en overgangsperiode på et år fortsat være tilknyttet virksomheden med ansvar for salg og kundekontakt.

- Overtagelsen fører ikke til personalereduktion i hverken Lem eller Varde. Tværtimod er det planen løbende at udvide medarbejderstaben i begge afdelinger. Den primære baggrund for Holtec’s køb af Højmark Automatic har således været et ønske om at opnå en stærkere vækstbase, øget kompetence og større kapacitet, skriver Holtec på sin hjemmeside.

- Med afsæt i en større, fælles vifte af løsninger vil vi sammen i højere grad kunne matche den enkelte kundes behov. Vi besidder stor knowhow inden for både industriel automation, energi og miljø. Her tilfører Lem-afdelingen blandt andet kompetence på områder som biogas og pumper, lyder det videre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078