23948sdkhjf

K.P. Komponenter investerer i nye robotter

Den vestjyske underleverandør ser investeringerne i automatisering som vejen til overlevelse i en branche, der presses på prisen.
Snart er K.P. Komponenter klar til at installere to nye robotceller og dermed bringe det samlede antal i virksomheden op på ca. 20. Investeringerne er fortsat gennem kriseårene ud fra en klar betragtning om, at virksomhedens konkurrenceevne skal forbedres hele tiden.

- Hvis ikke vi sørger for at nedbringe det manuelle arbejde og investerer i automatisering, så vil vi i den pressede situation tabe mange opgaver eller i bedste fald kun kunne beholde dem som en nulforretning. Så det er vi nødt til at fortsætte med. Det er svært at sige noget om, i hvilken takt vi investerer i automatisering i de kommende år. Vi har selvfølgelig også sparet, hvor vi kunne, afdraget gæld osv., men vores udvikling kommer til at afhænge af, at vi får sat de rigtige ting op, siger administrerende direktør Martin Krogh Pedersen til Børsen.

Han kan samtidig glæde sig over, at investeringen ser ud til at give gevinst. I hvert fald tegner 2010 til at ende med et resultat på linje med før-kriseåret 2007. 2011 håber han derfor vil tangere rekordåret 2008, hvor K.P. Komponenter hentede et driftsresultat på 46 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094