23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny udviklingskonstruktør hos Palcut

Holstebro-virksomheden styrker udviklingen af kundespecifikke løsninger med ansættelsen af Kurt Kirkeby som udviklingskonstruktør.

Kurt Kirkeby, 53 år, er ansat som udviklingskonstruktør hos Palcut i Borbjerg ved Holstebro. I sit nye job skal Kurt Kirkeby lave kundetilpassede løsninger inden for arkdispensering og mellemlægsark til industrien. Desuden skal han arbejde med at skabe nye produkter, inden for løsninger til palletering og stabilisering af palleforsendelser under transport.

Kurt Kirkeby har en alsidig erfaring og kommer senest fra Labflex i Skive, hvor han gennem fem år har arbejdet som produktudvikler af laboratorieudstyr, herunder et fleksibelt fysik-/kemilokalesystem til skoler med integrerede multimedie-løsninger, så forsøg kan transmitteres og deles, samt 3D-printning. Tidligere har han gennem 13 år arbejdet for B&O, blandt andet i ”Innovation & Prototyping” med sprintudvikling af nye B&O-koncepter.

Kurt Kirkeby er oprindeligt uddannet maskintekniker på Sønderborg Tekniske Skole og har løbende suppleret med en lang række kurser, såsom Finite Element Analysis og Design For Manufacture. I dag arbejder han som ingeniør.

Stillingen er nyoprettet og er et led i Palcuts mål om at fordoble omsætningen inden for få år.

- Den stigende efterspørgsel efter vores løsninger, i form af Palcut arkdispensere og Antim antislip papir, gør, at vi nu udvider vores udviklings- og konstruktionsafdeling yderligere. Det sker for at sikre hurtige og præcise leverancer. Det skal foregå gennem en dyb forståelse af industriens palleteringsprocesser, og i en konstruktiv dialog med kunderne. Kurt Kirkeby kan med sin tekniske baggrund analysere kundernes behov og tale deres sprog, siger Rudi Pedersen, administrerende direktør i Palcut, om baggrunden for ansættelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078