23948sdkhjf

Her har chefen har selv hænderne i maskinerne

Søren Maarssø startede som almindelig designingeniør hos Tresu. De sidste 12 år har han været administrerende direktør.

47-årige Søren Maarssø, administrerende direktør for Tresu Group, har arbejdet i virksomheden siden 1994. Han startede som nyuddannet ingeniør, hvor han arbejdede som designingeniør og projektleder. Han har således haft hænderne dybt nede i firmaets trykmaskiner gennem mange år.

Fra 1998 fortsatte han i en funktion som divisionsdirektør for virksomhedens hovedprodukt, og i 2006 blev han så administrerende direktør.

Så lidt atypisk for en topdirektør har han faktisk været i virksomheden i hele sin karriere.

- Jeg har ikke behøvet at skifte arbejdsplads, for jeg har hele tiden fået nye udfordringer her hos Tresu, siger han med et smil.

Undervejs har han erhvervet sig en EBA (Engineering Business Administration) for at styrke sine ledelsesmæssige kompetencer.

Søren Maarssø har stort fokus på at udvikle Tresu og sørge for at positionere firmaet i det internationale marked. Det er sket med stor succes i de seneste år.

Uhøjtidelig chef
Han er samtidig kendt som uhøjtidelig chef, der gerne bevæger sig rundt i produktionshallerne, og som kender de fleste medarbejdere ved navn.

Han arbejder selv i et kontor med skrå vægge oppe under taget i den gamle bygning, som rummer Tresus administration. Bygningen er en tidligere skole. Ud fra den gamle bygning har Tresu knopskudt igennem flere årtier.

I 2017 fik Tresu Group nye ejere, da kapitalfonden Altor Fund IV købte virksomheden fra en anden kapitalfond, nemlig Erhvervsinvest II. Søren Maarssø fortsatte som administrerende direktør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079