23948sdkhjf

Nyt om navne: Tre nye hos SMC Danmark

Automationsvirksomheden har oprustet inden for salg og support.

Claus Rathje er ny produktsalgschef for produktområdet Instrumentation & Fluid Control. Oprindeligt er han industrielektriker af uddannelse, men har de sidste 10-11 år beskæftiget sig med teknisk salg og rådgivning hos Danfoss og OEM Automatic Klitsø. Hos SMC tager Claus Rathje sig af salgsfremstød vedrørende produkter i kategorien procesudstyr, som blandt andet omfatter magnetventiler til luft og væsker.

Mick Sørensen er maskinmester og ny i teknisk support. Han kommer fra en stilling som værkfører og PTA-ingeniør hos Systemair og er specialiseret i produktionsteknik. Mick Sørensen havde automation som valgfag på Aarhus Maskinmesterskole, og er derfor også specialiseret i PLC-programmering. Hos SMC skal han give sit besyv med i rådgivningen af både kunder og SMC’s salgsafdeling omkring tekniske detaljer og muligheder med SMC’s 12.000 varenumre og 700.000 varianter.

Gerda Dam Nielsen er samtidig startet som intern salgssupporter hos SMC Danmark. Her supporterer hun salget til SMC’s kunder i Nordjylland. Hun har lang erfaring med salgssupport indenfor udstyr til el- og elektronikindustrien og kommer fra en tilsvarende stilling hos HIN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078