23948sdkhjf

Micro Matic-ejer død

Carl Christian Nielsen er død efter kort tids sygdom.

Carl Christian Nielsen – eller C.C. Nielsen som han var bedre kendt som – døde lørdag i en alder af 71 år efter pludseligt opstået sygdom. Det skriver Fyens.dk.

Han ejede halvdelen af den fynske producent af fadølsanstikkere, Micro Matic, som han drev sammen med Svend-Aage Nielsen.

De to overtog sammen med to andre chefer Micro Matic i 1974. C. C. Nielsen var selv startet i virksomhedens økonomiafdeling tre år tidligere. I 1981 overtog de to Nielsen’er hele ejerskabet.

Medarbejderne på Micro Matic blev mandag orienteret om dødsfaldet af Svend Aage Nielsen.

- Jeg vil savne Carl Christian. Jeg har været fantastisk glad for at arbejde sammen med ham. Som meget engageret bestyrelsesformand havde han og jeg en særlig tæt forbindelse, og både han og Svend-Aage Nielsen har været meget dygtige til at finde en god arbejdsdeling mellem ejerne og den daglige ledelse, siger administrerede direktør for Micro Matic, Søren Vilby, til Fyens.dk.

C. C. Nielsens ejerandel i Micro Matic går i arv til hans familie. Det er derimod endnu ikke besluttet, hvem der overtager hans post som bestyrelsesformand.

Originalartikel: https://www.fyens.dk/erhverv/Skabte-en-kaempesucces-Micro-Matic-ejer-CC-Nielsen-er-doed/artikel/3240184

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078