23948sdkhjf

Stål og metal der gør en forskel

”Stål og metaller er vores ekspertise. Samarbejde og rådgivning vores passion”. Sådan lyder TIBNOR A/S slogan, der igen fastslår en stærk virksomhedsprofil, der ikke for ingenting, er nordens førende leverandør af stål og metaller.

TIBNOR har markedets bredeste sortiment indenfor stål og metaller og spænder over mange forskellige leveringstilbud. Fra just-in-time-leverancer direkte ind i kundens produktion til enkelte leverancer til tidsbegrænsede projekter inden for industrien.

- Vi lægger meget vægt på at gøre en forskel for vores kunder. For eksempel sørger vi for en komplet leveringsservice, hvor vi leverer direkte ind i vores kunders produktion og tilbyder forskellige løsninger på aflæsning, modtagelse og registrering uden behov for at afbryde produktionen. Et andet eksempel er, at vi har et meget kompetent teknisk personale, som rådgiver de enkelte kunder med at opgradere deres materiale til en højere kvalitet, således at selve produktet eller konstruktionen bliver lettere, mere holdbar og enklere at forarbejde, fortæller Søren Pliniussen, adm. direktør hos TIBNOR.

Kvalitet i topklasse

Kvalitetsstandarden på alle materialer og værktøj bliver konstant optimeret på TIBNORs leveringsværker og i virksomhedens servicecentre. Blandt andet med nordens største og mest nøjagtige laserskærer og en 12 meter lang kantpresser, der trykker med 4000 tons, har kunderne mulighed for via TIBNOR at få forarbejdet deres materialer til perfektion.

- Vi viser og demonstrerer gerne vores høje kvalitet for kunderne. For eksempel ved at foretage en M-ståltest, hvor man kan opleve forskellen på bearbejdningen af standardstål contra vores bearbejdningsvenlige M-stål. Derefter kan man sammenligne data og vælge løsningen med den bedste totalomkostning. M-stålkvaliteterne gør, at din maskine kan køre 30 % hurtigere, eller at du kan spare 30 % på dine værktøjer. Som udgangspunkt giver det en lille merpris at vælge M-stål, men du får en lavere totalomkostning i det store hele, forklarer Carsten Holmgaard, salgschef hos TIBNOR.

Hele forsyningskæden

En central mission for TIBNOR er at være kundernes og leverandørernes vigtigste partner i forsyningskæden af stål og metaller. Et forsæt, der lader sig gøre ved et utraditionelt og konsekvent kunde- og kvalitetsfokus.

- En traditionel grossisttanke er, at man køber ind, hvor der er billigt, køber ind i store partier, lægger på lager og leverer ud i mindre partier. Men det betyder, at kunden faktisk ikke ved, fra hvilken producent materialet kommer. Det kan være forskellige tolerancer fra forskellige producenter og det betyder, at du hver gang skal ind og justere dit maskineri. Hvis du bestiller hos os, får du den samme høje kvalitet hver gang, uanset om leverancen kommer direkte fra værk, via vores servicecenter, eller om du køber fra vores lager. På det punkt er vi som værksejet grossist de eneste, der kan bidrage til hele forsyningskæden, slutter Søren Pliniussen.

 Læs e-udgaven her

Fakta

  • TIBNOR etableres år 1920 under navnet Metal­aktieselskabet A/S af AB Svenska Metallverken
  • Virksomheden er nordens førende stål- og metaldistributør med 1200 ansatte i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Baltikum
  • TIBNOR tilbyder omfattende produktionstilpasning på alle de materialer virksomheden sælger
  • Kundesegmentet dækker blandt andet vindmølle-, løfte, fødevare-, landbrugs-, interiør- og transportindustrien
  • Læs mere på www.tibnor.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078