23948sdkhjf

ECM Industries dobler op

Maskinfabrikken har overtaget Rool Steels bygninger i Kolding.

Det betyder, at ECM Industries med et slag udvider fra de nuværende 4.000 kvadratmeter i Øster Starup ved Egtved til i alt 7.300 kvadratmeter fordelt på to adresser.

CEO Søren J. Christiansen forventer, at de nye lokaler i Kolding er klar til brug omkring 1. august, og herefter er det planen, at virksomhedens produktion skal foregå fra begge adresser.

- Vores udviklingsafdeling er vokset kraftigt, så vi kan ikke være her længere. Det bliver alt montage, der flytter derud, men der bliver ingen drejning og fræsning – det beholder vi her, forklarer han.

Det er kun bygningerne, ECM Industries har overtaget efter Rool Steel – ikke noget produktionsudstyr, medarbejdere eller ordrer.

Og Søren J. Christiansen ser store fordele i nu også at have domicil i Kolding.                         

- Det ligger godt, hvor det ligger, i forhold til at gøre sig synlig, og det er måske også nemmere at trække arbejdskraft til i forhold til, at vi ligger ude på landet nu, siger han.

I Øster Starup har ECM Industries blandt andet gjort brug af lejede bygninger, men det har ikke været en varig løsning på virksomhedens pladsproblemer. Og det har heller ikke ligget til højrebenet at bygge til den eksisterende fabrik.

- Det er dyrt at bygge nyt, og det er en skidt investering at bygge ude på landet. Men vi beholder det, vi har nu, for det er både købt og betalt, siger Søren J. Christiansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079