23948sdkhjf

Industriforhandlinger brudt sammen

[i]Lørdag eftermiddag afbrød Di og CO-Industri de igangværende overenskomstforhandlinger uden at aftale nye møder.[/i]
Selv om man har forhandlet uafbrudt siden 6. januar, synes der lang vej til resultater i overenskomstforhandlingerne 2004. Lørdag eftermiddag besluttede de to parter Di og CO-Industri at afbryde forhandlingerne, da parterne ikke synes at kunne nå til enighed, endsige tilnærme sig hinanden.

Chefforhandleren for DI, adm. direktør Hans Skov Christensen, siger om forhandlingerne, at man kører i cirkler uden at komme nogen vegne.

-I betragtning af, at vi er blevet præsenteret for en stribe omkostningskrævende krav fra CO-industri, er det skuffende, at der ikke er nogen villighed til at give noget den anden vej, siger Hans Skov Christensen.

Hans Skov-Christensen mener ikke, at CO-Industri viser nogen villighed til at give noget for noget i forhandlingerne.- Hvis vi skal imødekomme CO-industri på nogle af deres krav, må der gives noget for noget. Det er helt afgørende, at en fornyelse af overenskomsterne styrker virksomhedernes globale konkurrenceevne, siger DI-direktøren med reference til at kunne udnytte et kommende opsving optimalt.

- DI lægger vægt på, at en ny overenskomst giver mulighed for en større fleksibilitet i tilrettelægning af arbejdet i de enkelte virksomheder, siger Hans Skov Christensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094