23948sdkhjf

Lamberts Maskinsalg i nyt samarbejde

Efter at have underskrevet en samarbejdsaftale med vandskæringsproducenten Muototerä OY har Lamberts Maskinsalg nu også indgået samarbejde med svenske Igems software AB.
Den svenske software skal sælges i forbindelse med de finske vandskærere. Samarbejdet indebærer også salg af licenser til eksisterende skæremaskiner og eftersalg af opgradering til ældre versioner af Igems software.

Indehaveren af Lambert´s Maskinsalg Ib Lambert, som har en meget stor erfaring med salg af vandskæringsmaskiner fra tidligere job, pointerer, at det har betydning at have en software, som er nem at bruge, nem at få hotline service på, og en software som er udviklet til vandskæring.

- Det er meget vigtigt at have software-opdatering fra Igems, da der jævnligt kommer opdateringer, som gør softwaren mere brugervenlig, og der kommer faciliteter, der gør softwaren up-to-date. Hvis man har en ældre version af Igems, vil Lamberts Maskinsalg kunne give et tilbud på en komplet opgradering i forhold til den version, som man allerede har, siger Ib Lambert.

Igems CAD / CAM / NEST-software er specielt designet til vandstråleskæring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08