23948sdkhjf

Stor interesse for dansk aluminium-messe

Danmarks første aluminium-messe, Always Aluminium, er blevet godt modtaget i den danske metalbranche.
- Interessen for aluminium er enorm. Store ord. Ja, men siden vi tog initiativet til fagmessen Always Aluminium, har vi fået henvendelser fra stort set alle dele af dansk industri. Ønsket om at få mere at vide om, hvad anvendelsen af aluminium kan gøre for den enkelte virksomhed, er stor. Det smitter også af på fagmessen, hvor godt halvdelen af standarealet enten er solgt eller reserveret, siger administrerende direktør Michael Nedergaard, AluCluster.

AluCluster står sammen med Odense Congress Center bag Danmarks første aluminium messe, der finder sted i Odense den 11. og 12. maj. Fagmessen har opbakning fra blandt andet Metal- og Maskinindustrien, der er en del af Dansk Industri og Brancheforeningen Aluminium Danmark.

Stor spændvidde
- Vi har skabt en fagmesse, hvor industrien samlet præsenterer branchens spændvidde, og et sted, hvor man kan blive inspireret til øget anvendelse af aluminium. Vi har en klar målsætning om, at de besøgende går hjem med nye ideer om produktion, design og materialer, fastslår Michael Nedergaard

Netop aluminiums brede anvendelsesområde gør, at fagmessen ventes besøgt af repræsentanter fra stort set alle industrigrene, den offentlige sektor, internationale virksomheder og vidensinstitutioner.

- Vi ser naturligvis også på mulighederne for anvendelse af aluminium inden for welfaretech, sundhed, energi og design. Det gør vi på et specialafsnit med overskriften ”Aluminium i hverdagen”. Det er alt lige fra utraditionelle aluminiumkonstruktioner til offshore sektoren til udstyr til hjemmet, siger Michael Nedergaard.

På nuværende tidspunkt er AluCluster i kontakt med blandt andet hollandske, svenske og norske industriorganisationer, der planlægger virksomhedsbesøg på Always Aluminium.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094