23948sdkhjf

Semco Maritime i amerikansk samarbejde

Sammen med Moffatt & Nichol vil den vestjyske virksomhed ind i offshore vindindustrien i USA.

Samarbejdet skal koble Semco Maritimes 15 års erfaring fra den europæiske offshoreindustri med Moffatt & Nicol’s erfaring fra den amerikanske energi- og infrastruktur-sektor.

Sammen vil de tilbyde kunderne vindmøllepark-konceptstudier og ingeniørservices. Derudover har de som mål at samarbejde om konstruktion af offshore-substations.

- Vi tror, at amerikansk offshore-vind vil gå ind i en vækstfase magen til den, der er set i Europa, og vi tror også, at kombinationen af næsten to årtiers offshore vind-erfaring samlet med viden om amerikansk praksis, normer og regler og ingeniørerfaring vil være win-win for vores kunder, siger Tommy Flindt, director technology hos Semco Maritime.

- Ved at kombinere hidtidig erfaring fra design af Cape Wind’s substation og efterfølgende projekter for den amerikanske regering med Semco Maritimes omfattende erfaring i Europa vil dette team være velpositioneret til at gøre en forskel som offshore vind-udvikler i USA, siger Sean Jessup, project manager - offshore wind hos Moffatt & Nichol.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156