23948sdkhjf

Global Supplier får ny ejer

Global Supplier med selskaber i Sverige, Danmark, Tyskland og Polen er blevet overtaget af den hollandske Elcee-koncern.

Elcee er en stor aktør på det industrielle marked og består af fire specialiserede forretningsenheder: Støbegods & smedegods, lejer, løfteudstyr og rustfri befæstelseselementer. Den hollandske koncern er grundlagt i 1923 og har i dag 300 medarbejdere og en årlig omsætning på mere end 95 mio. euro (707 mio. kr.). Koncernen har 12 europæiske og fem asiatiske kontorer og kunder i mere end 15 lande.

Global Supplier tilbyder en række metalkomponenter fra hele verden - specielt indenfor kundetilpasset støbegods, smedegods, svejsning, CNC- og pladebearbejdningsprodukter samt montage. Virksomhedens speciale er anvendelse af global outsourcing.

Med opkøbet af Global Supplier forventer Elcee at kunne styrke sin position på det europæiske marked, især på det skandinaviske, tyske og polske marked.

- Global Supplier-virksomhederne kan nu også drage fordel af mange års ekspertise inden for ingeniørprodukter samt de internationale vækstmuligheder inden for koncernen. Overtagelsen passer perfekt inden for Elcees strategi, som er fokuseret på yderligere international ekspansion, autonom vækst, udvidelse af produktporteføljen, men også gennem køb og/eller nye alliancer, lyder det i en pressemeddelelse.

Global Suppliers lokale direktører følger med over i det nye setup. For Danmarks vedkommende betyder det, at Anders Nielsen fortsætter i den danske del af selskabet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111