23948sdkhjf

Rias fastholder forventninger

Plastleverandøren melder om stigende optimisme hos kunderne efter første kvartal af regnskabsåret 2010/2011
- Markedet er fortsat præget af stigende råvarepriser og delvis mangel på halvfabrikata. Dette skyldes den stigende globale efterspørgsel samt mangel på produktionskapacitet, efter at denne er blevet nedbragt under finanskrisen. Dette påvirker også prisniveauet i Skandinavien og dermed prisudviklingen på virksomhedens produkter. Det har hidtil været muligt at implementere disse prisstigninger successivt i markedet, skriver Rias i en periodemeddelelsen.

- Efter det seneste års store konkursbølge, primært iblandt de små og mellemstore virksomheder, synes udviklingen nu at have vendt. Dette giver håb om en let stigende konjunktur i 2011, selvom mange af virksomhederne stadig kæmper med efterdønningerne af krisen. For RIAS betyder dette en mere positiv forventning til den kommende periode, om end dog på et fortsat moderat niveau, lyder det i periodemeddelelse.

På den baggrund har plastleverandøren valgt at fastholde sine forventninger til regnskabsåret 2010/2011, hvor man kalkulerer med et overskud på 6-10 mio. kr.
Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095