23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A.P. Møller – Mærsk
Senior General Manager Søren Torp Nielsen, 53 år, er udnævnt til director i Maersk Supply Service.

Søren Torp Nielsen, der er shippinguddannet, blev ansat i A.P. Møller i 1975 som trainee og er i dag ansvarlig for befragtning og operation af Maersk Supply Service offshore skibe i Vest Afrika, Sydamerika og Caribien.

DanZafe A/S
Lars Richter-Olesen er ansat som logistik- og indkøbsdirektør.

DanZafe A/S er en af Danmarks største sikkerhedsgrossister inden for mekanisk sikring. Virksomheden har desuden egenproduktion af nøglebokse.

Mærsk Olie og Gas A/S
Mærsk Olie og Gas A/S har stiftet Maersk Oil Angola Holdings A/S med en bestyrelse bestående af formand Jakob Bo Thomasen, næstformand Kenneth Murdoch og Kurt Normann Nielsen.

Mærsk Olie og Gas A/S er en del af A.P. Møller-Mærsk Gruppen og har koncession på udvinding af olie og gas i den danske del af Nordsøen frem til år 2042.

Practec Group A/S
Paul Enevold Jørgensen er i bestyrelsen blevet udskiftet med Dorthe Pedersen.

Practec group har et produktprogram, der omfatter maskiner, engineering, lifte og clean energy.

Aarhus Universitet
Museumsdirektør Gitte Ørskou, Kunsten i Aalborg, koncernchef Peder Tuborgh, Arla Foods, og direktør Lars Rohde, ATP, er udpeget som nye eksterne bestyrelsesmedlemmer. Ud af bestyrelsen træder formand Jens Bigum, Arne Rolighed og Johannes Riis.

Aarhus Universitet er Danmarks næststørste universitet og befinder sig i top 100 på flere internationale universitetsranglister, hvor mere end 17.000 universiteter er blandt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127