23948sdkhjf

DIS åbner ny afdeling i Sønderborg

Ingeniørvirksomheden vil tættere på sine sønderjyske kunder.

Inden for de sidste to måneder har ingeniør- og udviklingsvirksomheden Dansk IngeniørService (DIS) etableret nye selskaber og åbnet afdelinger i engelske Lowestoft og London samt i spanske Barcelona, og nu har virksomheden netop åbnet en ny afdeling i Sønderborg.

- Åbning af fire afdelinger på to måneder er et meget godt udtryk for vores ambitiøse vækststrategi med et ønske om at være internationalt og lokalt repræsenteret, så vi kan komme tættere på kunderne. Med vores nye afdeling i Sønderborg ser vi frem til at møde de sønderjyske kunder mere lokalt, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

Daglig leder af den nye afdeling i Sønderborg bliver Sam Dehdar. Sam har en m.sc. i Applied Mechanics fra Aarhus Universitet og har tidligere været ansat hos Mærsk Olie som strukturel specialist.

- DIS har fået til huse i Videnspark Alsion blandt andre spændende virksomheder, og jeg glæder mig til, at DIS får sat et lokalt præg i det sønderjyske. Vi får mulighed for at styrke samarbejdet med nuværende samt nye kunder, og så har Sønderjylland dygtige ingeniører, som helt sikkert kan bidrage til og understøtte de kompetencer, DIS allerede har, siger Sam Dehdar.

DIS beskæftiger mere end 500 ingeniører og konsulenter og har på verdensplan 18 afdelinger i Danmark, England, Tyskland, Polen, Spanien, Ukraine og USA.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176