23948sdkhjf

Automatik-messen tæt på udsolgt

Brøndby Hallen bliver spækket med alle de nyeste teknologier og automationsløsninger, når Automatik 2018 løber af stablen den 11.-13. september.

Robotterne kan både male, svejse, slibe, polere, håndtere og pakke - og så yder de en glimrende service i alt lige fra rengøring og husholdning til transport og inspektion.

Der findes således kun få områder, hvor robotterne ikke er et fornuftigt alternativ til nogle ellers opslidende eller rutineprægede arbejdsgange, og netop derfor bliver robotteknologi et fokusområde, når Automatik-messen til efteråret inviterer indenfor til udstilling og konferencer i Brøndby Hallen.

Stor forhåndsinteresse
MCH Messecenter Herning, som arrangerer Automatik 2018, melder om stor forhåndsinteresse fra udstillersiden, og derfor er messen allerede nu ved at nærme sig udsolgt. Især på robotdelen er messen stærkt repræsenteret, og besøgende fagfolk kan derfor se frem til at opleve de nyeste robotteknologier fra blandt andre Universal Robots, Mir, ABB, Motoman, Igus, Fanuc, Denso og Kawasaki Robotics.

 - Selvom der stadig er over et halvt år til messestart, så nærmer vi os allerede udsolgt. Vi har under 10 ledige stande tilbage, så vi er både glade og taknemlige for, at branchen bakker så stærkt op om Automatik-messen, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH.

Bliv klogere på robotter
Den stigende interesse for robotter blandt både udstillere og besøgende afspejles også i messens konferenceprogram, hvor emner som Industri 4.0, de nyeste industrirobotter, fremtidige teknologier og automatiseringens betydning for samfundet, er på programmet.

Allerede i forbindelse med åbningen af Automatik bliver der inspiration at hente, når Dira Automatiseringsprisen uddeles til en person eller virksomhed, der har bidraget innovativt til udviklingen af robotteknologien. I 2017 gik prisen til den nordjyske robotvirksomhed Intelligent Marking for deres fuldautomatiske robot til opstregning af sportsanlæg i hele verden.

Hos Dira ser man positivt på det store fokus på robotter på Automatik-messen:

 - Jeg glæder mig over, at robotvirksomhederne er så massivt tilstede på Automatik. Det bliver uden tvivl årets mødested for branchen, og jeg ser meget frem til tre dage med masser af ny viden og vidensdeling, siger Søren Peter Johansen, sekretariatsleder i Dira.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.189