23948sdkhjf

PowerCon lander to store landstrøms-ordrer

Alene den ene bliver det største landstrømsprojekt i Norge til dato.

 Virksomheden PowerCon i Hadsund har netop landet to store ordrer.

Selskabet har specialiseret sig i at fremstille landstrøms-anlæg. Altså det at kunne koble skibe i havn til det lokale elnet, så de kan slukke deres motorer og dermed forbedre både miljøet og sænke støj- og vibrationsniveauet i og omkring havnen.

- Vi er naturligvis meget stolte over de to ordrer til en samlet værdi på 40 mio. norske kr., som vi er lykkedes at få i hus i samarbejde med en norsk samarbejdspartner OneCo fra Kristiansand, oplyser Peter Castberg Knudsen fra PowerCon.

Det drejer sig om én ordre til Båtsfjord Havn i Nordnorge på tre anlæg og en rammeaftale på flere mobile landstrømsanlæg til Bergen Havn. Sidstnævnte rammeaftale er dog betinget af en klageperiode, som udløber 27. februar 2018.

- Orden til Båtsfjord er i særklasse det største landstrømsprojekt i Norge til dato og vil, når det står færdig, kunne koble 30-40 skibe til på samme tid, fortæller Peter Castberg Knudsen.

Udover de store anlæg til Norge er PowerCon i øjeblikket i gang med at producere det anlæg, som skal leveres til færgen mellem Samsø og Hov syd for Århus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094