23948sdkhjf

Hjørring-virksomhed lander ordre for 50 millioner

Virksomheden Brüel Systems i Hjørring i god vækst.

Siden Brüel Systems genopstod i 2015 er væksten kun gået i én retning for virksomheden.

Brüel Systems sælger vaskeanlæg til genbrugsemballage, og der har i årene siden genopstandelsen været stor efterspørgsel på deres projekter.

- Det er en ren fornøjelse, at det går så godt. Det er gået langt bedre og hurtigere, end vi nogensinde havde turdet drømme om, fortæller administrerende direktør og medejer af Brüel Systems, Kurt Bech Christensen. Den store fremgang ser ikke ud til at lægge sig lige foreløbigt.

I januar har Brüel Systems således fået en ordre fra en engelsk kunde på lige i underkanten af 50 mio. kr.

- Vi har arbejdet på at få aftalen på plads i et stykke tid nu. Det er vigtigt, for så får vi en masse arbejde, vi kan gå i gang med, fortæller Kurt Bech Christensen.

Konstant positiv vækst
Ifølge Kurt Bech Christensen er virksomhedens succes gået langt over alt forventning de seneste år.

Brüel Systems omsatte for 50 mio. kr. i 2015, 120 mio. kr. i 2016 og 160 mio. kr. i 2017.

- Vores mål var at omsætte for 50 millioner i 2015, 75 millioner i 2016 og 100 millioner i 2017. Så vi er jo allerede et pænt stykke over, hvad vi kunne forvente, siger Kurt Bech Christensen.

I år er ambitionen at nå en omsætning på 175 mio. kr. Det mål er bestemt ikke urealistisk. For udover ordren på 50 mio. kr., er der flere i vente, fortæller Kurt Bech Christensen

- Der har været en hel del forespørgsler på større ordrer allerede. De ligger typisk på omkring 25 mio. kr. Den største forespørgsel, vi har fået, ligger på knap 40 mio. kr., siger han.

Selvom det går så godt for virksomheden, har de ikke planer om at ansætte en masse nye faste medarbejdere. I stedet satser de på vikariater.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064