23948sdkhjf

Svejsekompetencer skruet to trin op

En nyuddannet svejseinspektør og en svejsekoordinator opgraderer kompetencerne hos Hougaard & Koefoed.

Hvis man vil levere rustfri til fødevareindustrien, så giver det god mening at opgradere egne svejsekompetencer.

Det er tankegangen hos Hougaard & Koefoed, som i forbindelse med etablering af rustfri svejseværksted har sendt flere smede på skolebænken.

Læs også: Pladespecialist satser på fødevareindustrien

Det betyder, at tyndpladespecialisten nu har egen svejseinspektør på niveau 2 og egen svejsekoordinator. Derudover har den første ordre til Alfa Laval budt på certifikater til fire svejsere.

- Det kvalificerer os til at levere til blandt andet fødevareindustrien og andre brancher, hvor der stilles krav til certifikatsvejsning og finish, og rent lavpraktisk så er det også en investering for os. Det koster at få lavet de her inspektioner fra ekstern inspektør. Så det er en investering for os, når vi uddanner egne medarbejdere, forklarer kvalitetschef hos Hougaard & Koefoed René Storgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126