23948sdkhjf

Nyt fra direktioner og bestyrelser - del 1

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.

Babcock & Wilcox Vølund A/S
Jimmy Brian Morgen er ny bestyrelsesformand i Babcock & Wilcox Vølund A/S, hvor også Jacquiline Marie Opal er trådt ind i bestyrelsen. Ud er gået Kimberly Lewis Clark, mens nu tidligere formand Rodney Ernest Carlson bliver i bestyrelsen som medlem. I direktionen er Jette Grabow trådt ud af selskabet (kilde: CVR).

Babcock & Vilcox Vølund er leverandør af waste-to-energy teknologi.

BC Contractor A/S
Morgen Mygind Laursen er trådt ind i bestyrelsen i BC Contractor A/S, mens Christian Jørgensen og Søren Bøgesgaard Niebuhr er trådt ud (kilde: CVR).

BC Contractor A/S udlejer faglært mandskab.

Bopil A/S
Palle Christiansen er trådt ind som formand for bestyrelsen i Bopil A/S og Bopil Aqua A/S, mens også Jørgen Nielsen og Carsten Thygesen er trådt ind i bestyrelsen (kilde: CVR).

Bopil A/S har specialiseret sig i rådgivning og levering af løsninger til fisk, svin, heste og kvæg.

Carsoe A/S
Per Sten Lauritsen er trådt ud af bestyrelsen i Carsoe A/S (kilde: CVR).

Carsoe A/S designer og producerer procesudstyr til fødevareindustrien.

Centa Transmissioner A/S
Stefan Greving og ny formand Marin Heitling-Kroeske er trådt ind i bestyrelsen i Centa Transmissioner A/S, mens Bernd Kirschey og Harald Kerschey er trådt ud (kilde: CVR).

Centa Transmissioner A/S producerer fleksible koblinger til brug indenfor industri- og marineområdet og indenfor elproduktion og jernbane.

Create It Real ApS
Niels Appel, Jeremie Pierre Gay, Stig Poulsen og ny formand Jens Uggerhøj er trådt ind i bestyrelsen i Create It Real ApS. Jeremie Pierre Gay er desuden indtrådt som ny administrerende direktør i selskabet (kilde: CVR).

Create It Real ApS er leverandør af 3D-printteknologi.

CS Pipe Solutions A/S
Hans Peter Jørgensen har erstattet Klaus Kisum Kjær som formand for bestyrelsen i CS Pipe Solutions A/S. Den nu tidligere formand fortsætter i bestyrelsen som medlem (kilde: CVR).

CS Pipe Solutions A/S er leverandør af rørsystemer i plast.

Danish Blade Service ApS
Lars Andersen er trådt ind i direktionen i Danish Blade Service ApS (kilde: CVR).

Danish Blade Service ApS tilbyder inspektion og reparation af vindmøllevinger.

Ditlevs Svejseteknik ApS
Hans Houlind og Axel Manøe Jepsen er trådt ind i bestyrelsen i Ditlevs Svejseteknik ApS (kilde: CVR).

Ditlevs Svejseteknik ApS producerer og leverer komplette anlæg, maskiner og yder service til offshore-industrien, energi og fjernvarme, levnedsmiddelindustrien, byggebranchen og vindmølleindustrien.

Eltech A/S
Hans Patrik Gustaf Klerck er trådt ind i bestyrelsen i Eltech A/S, mens Leif Johansson er trådt ud (kilde: CVR).

Eltech A/S er leverandør af industrikomponenter inden for områderne el-mekanik, el-automation og elektronikkomponenter.

Fibercon Komposit ApS
Jan Nygaard, Thomas Raunsbæk og ny formand Geert Winther Skovsgaard er trådt ind i bestyrelsen i Fibercon Komposit ApS (kilde: CVR).

Fibercon er specialister i specialløsninger i komposit.

Force Certification A/S
Bo Christensen har erstattet Anne Birgitta Krebs i bestyrelsen i Force Certification A/S (kilde: CVR).

Force Certification A/S er et akkrediteret certificeringsorgan, der leverer ydelser indenfor certificering, verifikation og inspektion af produkter, systemer og personer.

Fyns Galvanisering A/S
Morten Nygaard Nielsen er trådt tilbage som bestyrelsesformand i Fyns Galvanisering A/S for i stedet være indtrådt som administrerende direktør i selskabet. Her har han erstattet Mogens Nygaard Nielsen, der i stedet er indtrådt som ny bestyrelsesformand. Morten Nygaard Nielsen er trådt ind i bestyrelsen som almindeligt medlem (kilde: CVR).

Fyns Galvanisering beskæftiger sig med varmforzinkning.

Haldor Topsøe A/S
Amy Ellen Hebert er trådt ind i direktionen i Haldor Topsøe A/S (kilde: CVR).

Haldor Topsøe A/S beskæftiger sig med procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

Hindsbo Magneter ApS
Anders Armitage Hindsbo er trådt ind i direktionen i Hindsbo Magneter ApS. Jens Hindsbo er til gengæld trådt ud af direktionen for i stedet at træde ind som formand for selskabets bestyrelse (kilde: CVR).

Hindsbo Magneter ApS er leverandør af magneter og magnetsystemer.

Hovmand A/S
Malene Lei Raben er ny formand for bestyrelsen i Hovmand A/S, mens nu tidligere formand Jesper Bo Winther er trådt ud (kilde: CVR).

Hovmand A/S producerer løftevogne og løfteværktøjer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078