23948sdkhjf

Hydratech går ind i vindmølleindustrien

Den nordjyske producent af hydrauliske cylindre har overtaget AVN Energy.
AVN Energy er en af de ledende systemudviklere og leverandører af hydraulik- og kølesystemer til vindmølleindustrien. Virksomheden har afdelinger i Silkeborg, Suzhou i Kina samt Bengaluru i Indien og beskæftiger i alt ca. 100 medarbejdere.

- AVN Energy har gennem de sidste 25 år markeret sig som et stærkt brand inden for vindmølleindustrien, som leverandør af hydraulik- og kølesystemer. Det er derfor med glæde, at vi med sammenlægningen med Hydratech kan realisere ønsket om at accelerere udviklingen af en global produktionsplatform. Hydratechs nuværende produktionsplatform – på tværs af tre kontinenter – vil give vores kunder i vindindustrien mulighed for globale leverancer – produceret lokalt, siger Henrik Krabbe, bestyrelsesformand for AVN Energy.

Markedsområde i vækst
Hydratech er en af de ledende producenter af kundespecifikke hydrauliske cylindre og akkumulatorer til marine- og offshore-industrien. Virksomheden har afdelinger i Vrå i Nordjylland, Suzhou i Kina samt Alabama i USA og beskæftiger ca. 400 medarbejdere.

- Overtagelsen af AVN Energy vil både styrke vores position inden for vindmølleindustrien og samtidig løfte vores eksisterende offshore og marine forretning. Vores produktprogram udvides med et markedsområde i vækst, og vores eksisterende forretning styrkes med kompetencer inden for hydrauliksystemer. Sammen med vores nye kollegaer ser vi frem til at arbejde med de mange nye muligheder for at udvikle vores forretningsområder, siger Kim Weidemann, CEO for Hydratech.

Som en del af transaktionen bliver Peter Krabbe Holding A/S medaktionær i Hydratech, og Henrik T. Krabbe indtræder i bestyrelsen. Den samlede virksomhed ventes i 2011 at have en omsætning på knap 700 mio. kr. og vil beskæftige ca. 500 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078