23948sdkhjf

Lambert’s Maskinsalg henter finsk agentur

Lambert´s Maskinsalg og finske Muototerä Oy har besluttet at lave en samarbejdsaftale om at sælge hele Muototerä´s program af vandskærere i Danmark.
Indehaveren af Lambert´s Maskinsalg, Ib Lambert, har en meget stor erfaring med salg af vandskæringsmaskiner fra tidligere job og tror, at det er et utroligt spændende område. Valget faldt på Muototerä, fordi de laver alle typer af vandskæringsmaskiner og behersker alle udfordringer af automation i forbindelse med vandskæringsmaskiner.

Softwaren som Muototerä Oy bruger kommer fra det kendte svenske firma Igems, som leverer til andre kendte vandskæringsfabrikanter.

Første vandskærer i 1989
Tampere-baserede Muototerä Oy fejrede sit 50 års jubilæum i 2004. Det er en traditionel finsk familieejet virksomhed, der gennem alle 50 år har produceret skæreudstyr. De første produkter var primært til skæring og stansning i papir- og skotøjssektoren.

Der var i 1980’erne en periode med stærk vækst i maskin-automatisering. Muototerä var opmærksom på udviklingen af vandskæring og var blandt de første virksomheder i Finland, der interesserede sig for teknologien, og i 1989 fremstillede firmaet sin første vandskæremaskine til sin egen produktion.

Repræsentative eksempler på produkter er XY borde for todimensional skæring. Tredimensionelle dele skæres normalt ved hjælp af en seks-akset robot, der kan monteres på gantryen eller ved siden af den skærende station. Alle skærebordene er udstyret med CNC-styring, og kundetilpasset robotcelle kan fremstilles enten for rent vand eller slibende skæring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067