23948sdkhjf

Desmi investerer i nye test-faciliteter

Desmi har været leverandør af pumper i mere end et århundrede. Som en del af produktionen er det vitalt med pålidelige kvalitetstests. Netop her har Desmi i slutningen af 2017 opgraderet med en ny testbænk, der arbejder med ekstrem præcision og en bredere vifte af test-scenarier. Det oplyser den nordjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

- Vi har foretaget en betragtelig investering for at opgradere vores eksisterende testbænk med state-of-the art-teknologi. Med otte forskellige testbaser, hver udstyret til at håndtere pumper af varierende størrelse og type, har vi nu fået langt større fleksibilitet, siger André Jelstrup, production manager hos Desmi.

Samtidig har Desmi sikret sig, at testbænken kan opgraderes yderligere engang i fremtiden.

Fakta om Desmis testbænk:

  • 700 tests gennemført i 2017
  • Kan teste pumper fra ESL25 til DSL400
  • Test-flow op til 2.400 m3/timen
  • Testtryk op til 15 bar
  • 150.000 liter vandtank under testbænkens gulv
  • 315 kW uden transformer

Forbedret test-output
Desmis opgraderede testbænk betyder en betragtelig forbedring inden for præstationstest. Når en pumpe er fastspændt, fyldes pumpens cylinder med væske, skubber luften ud og tester automatisk forskellige punkter på en foruddefineret pumpekurve. Imens leverer to monitorer løbende de komplette testresultater. Tolerancerne kan måles helt nøjagtigt, hvilket giver en markant større mængde data end det tidligere system. Det nye system kan dermed bruges til at redefinere design og fange problemer på et langt tidligere tidspunkt.

Derudover giver det nye testsystem teknikerne mulighed for at eksperimentere med at skrue op og ned for strømmen, simulere forskellige væsketykkelser eller ændre antallet af frekvensomformere. Det gør det også lettere at forbinde frekvensomformere leveret af kunden til selve pumpen for at simulere et mere nøjagtigt setup.

Testbænken giver også mulighed for at gennemføre støj- og vibrationstests.

Desmi brugte næsten hele 2017 på at opgradere testfaciliteterne, og André Jelstrup er naturligt nok meget tilfreds med resultatet.

- Det var en stor fornøjelse at gennemføre planen og kunne rulle det færdige anlæg ud. De nye faciliteter har et moderne, fuldt digitaliseret system med et helt nyt strømforsynings-setup og en udvidet række af input og output. Vores udstyrsstandarder er blevet øget, og vi leverer mere nøjagtige aflæsninger til vores kunder, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109