23948sdkhjf

Dansk Polyglas lander ordre hos entreprenør-gigant

Kompositvirksomheden Dansk Polyglas har netop indgået en kontrakt med P. Aarsleff om fremstilling og levering af 243 meter broafskærmning til de to broer, som er under opførelse ved Esbjerg Stand.

Esbjerg er i gang med at udvikle den nordligste del af Esbjerg Havn til et attraktivt byområde med lystbådehavn, rekreative maritime funktioner, grønne områder, badeanlæg, domiciler for havnerelaterede virksomheder samt offentlig og privat service. Esbjerg Strand kommer til at bestå af ”Esbjerg Brygge”, ”Havneøen & Lagunen” samt ”Klitlandskabet”.

Havneøen skal forbindes til fastlandet med to broer på henholdsvis 41 meter og 80 meter, og som en del af designet skal disse beklædes med en broafskærmning i indfarvet komposit.

- Årsagen til at P. Aarsleff har valgt komposit og Dansk Polyglas A/S er, at vores materialer vejer under det halve af stål og er yderst modstandsdygtig overfor både vejr og vind, udtaler Kurt Nielsen, administrerende direktør og indehaver af Dansk Polyglas.

Broafskærmningen er designet til at bibringe begge broer et helhedsudtryk, som passer ind i det maritime miljø.      

Dansk Polyglas har, ifølge direktøren, rygende travlt og forventer endnu større travlhed allerede i første kvartal.

Fremgangen skyldes i særdeleshed, at der fra mange sider af både den danske og den internationale industri er en stigende interesse for andre materialer end de konventionelle stål-, aluminium- og betonløsninger. 

- Vores materialer og fremstillingsmetoder gør os i stand til at løse mange opgaver både bedre og billigere, og alene holdbarheden taget i betragtning medfører levetidsbesparelser i form af minimale vedligeholdelsesomkostninger samt lang levetid for vores produkter i selv udsatte miljøer, siger Kurt Nielsen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062