23948sdkhjf

Trescal markerer sit indtog i USA med køb

Trescal køber amerikanske Dynamic Technology Inc.
Handlen gør Trescal til den største leverandør af måleudstyr på globalt plan, idet Dynamic Technologi Inc. er en af de største udbydere af kalibreringsservices i USA.

- Købet af DTI, en af de førende operatører i kalibrerings-sektoren i USA, viser koncernens dynamik og vækststrategi. Det vil danne et grundlag, som vi kan bruge til at øge vores indtrængen på dette store marked, som er under konsolidering. Det glæder mig, at DTI og Trescal deler de samme grundlæggende værdier, der er blevet overleveret fra industriens verden: Sikkerhed og teknisk ekspertise til gavn for vore kunder over hele verden, udtaler Trescal’s direktør, Olivier Delrieu.

Dynamic Technology Inc., som har hovedkontor i Detroit, har 180 ansatte fordelt over fem afdelinger i USA og over 4.500 kunder

Målrettet strategi
Siden september 2010 har Trescal og de nye aktionærer, 3i og TCR Capital, intensiveret sin internationale ekspansion, særligt udenfor Europa.

- Dette opkøb er en stor strategisk udfordring. Vi delte alle ambitionen om at skabe en global leder, og dette var begrundelsen for vores beslutning om at støtte Trescal og dens team. 3i, som er kendt for sin ekspertise inden for forretningsservicesektoren, stillede hurtigt sit amerikanske netværk og erfaringer med transatlantiske tilbud til rådighed for Trescal og DTI for at sikre det bedst mulige resultat for transaktionen, siger partner i 3i, Rémi Carnimolla.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079