23948sdkhjf

LM Wind Power køber op i USA

Den danske koncern har overtaget den amerikanske service-leverandør Encore Power Services.
Opkøbet blev offentliggjort onsdag på AWEA O&M Project Performance and Reliability-messen. Encore Power Services leverer service og reparationer til vindturbiner.

- Service på vindturbine-generatorer er en spændende, rettidig tilføjelse til vores portfolio. Det er en naturlig udvidelse af vores vingeservice-forretning og en bekvem omkostningsbesparelse for vores kunder, siger vice president service hos LM Wind Power, Robert Burger.

I 2010 omstrukturerede LM Wind Power sine serviceaktiviteter og organiserede dem i det selvstændige selskab LM Wind Power Service & Logistics, hvor det nye opkøb også kommer til at høre under.

- Vores overordnede strategi er at bygge videre på vores veletablerede, respekterede vingeservice-forretning, og ultimativt tilbyde en komplet række af vind-relaterede services. Dette opkøb er en vigtig del af vores globale ekspansion, markerer en vigtig milepæl for vores virksomhed og skaber en værditilførende service for vores kunder i Nordamerika, siger president for LM Wind Power Service & Logistics, Roman Thomassin.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094