23948sdkhjf

Nyt fra direktioner og bestyrelser - del 2

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.

PAM A/S
Henrik Sørensen har erstattet Steen Oluf Madsen som administrerende direktør i PAM A/S og er desuden indtrådt i selskabets bestyrelse. Sidstnævnte er indtrådt som næstformand i bestyrelsen, mens Thomas Spottiswoode Rasmussen er trådt ind som medlem. Ud af bestyrelsen er trådt nu tidligere formand Jens Lassen og Claus Rene Foxholm (kilde: CVR).

PAM A/S er specialist i pneumatiske transportsystemer og komponenter hertil.

PCH Engineering A/S
Leif Viggo Schaap er trådt ud af direktionen i PCH Engineering A/S (kilde: CVR).

PCH Engineering A/S udvikler udstyr til vibrations-monotorering.

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik
Tina Mai Kristensen har erstattet Per Albæk som administrerende direktør i A/S Peder Nielsen Beslagfabrik (kilde: CVR).

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik producerer og markedsfører beslagprodukter til håndværk, industri og gør det selv-folk.

Poul Johansen Maskiner A/S
Benny Ole Smith er ny administrerende direktør i Poul Johansen Maskiner A/S og Poul Johansen Trading A/S, hvor Lis Johansen i begge selskaber er trådt ud direktionen (kilde: CVR).

Poul Johansen Maskiner A/S producerer fuldautomatiske montageanlæg og produktionslinjer til industrivirksomheder i ind- og udland.

Sandvik A/S
Helen Ida Marie Blomqvist har erstattet Annette Marie Stadager Bæk som administrerende direktør i Sandvik A/S. I bestyrelsen har Carolina Yvonne Granat erstattet Andrew Taylor som bestyrelsesformand, mens også Helen Ida Marie Blomqvist er trådt ind i bestyrelsen. Ud er gået Annette Marie Stadager Bæk (kilde: CVR).

Sandvik A/S er leverandør af maskiner og værktøjer.

SKF Danmark A/S
David Leif Henning Johansson er trådt ind i bestyrelsen i SKF Danmark A/S, mens Patrik Vallentin Sjöholm er trådt ud (kilde: CVR).

SKF Danmark A/S er leverandør af lejer.

Skiold Group A/S
Jørn Mørkeberg Nielsen er trådt ind i bestyrelsen i Skiold Group A/S (kilde: CVR).

Skiold Group producerer maskiner og anlæg til produktion af foder samt udstyr til indretning af svinestalde.

Smith, Holm & Co. A/S
Jan Balslev Pedersen er trådt tilbage som formand for i stedet at blive næstformand i bestyrelsen i Smith, Holm & Co. A/S. Lars Egsvand er trådt ind som ny formand, mens Lene Tychsen er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Smith, Holm & Co. A/S er en af Danmarks ældste leverandører af produkter til opvarmning af private boliger og industribygninger.

TE Connectivity (Denmark) ApS
Juerg Frischknecht er trådt ud af direktionen i TE Connectivity (Denmark) ApS (kilde: CVR).

TE Connectivity (Denmark) ApS er leverandør af konnektorer og sensorer.

Technolution A/S
Thomas Bach Agerslev er trådt ind i bestyrelsen i Technolution A/S (kilde: CVR).

Technolution er et tværfagligt udviklingshus, der leverer produktudvikling og rådgivning til medico- og industrivirksomheder.

Trelleborg Marine Systems Denmark A/S
Richard Hepworth er ny bestyrelsesformand i Trelleborg Marine Systems Denmark A/S, mens også Hans Ola Månsson Rantzow og Scott Dougal Burnett Smith er trådt ind i bestyrelsen. Ud er gået nu tidligere formand Carl Fredrik Meuller og Hans Conny Torstensson (kilde: CVR).

Trelleborg Marine Systems Danmark A/S er leverandør af positionerings- og overvågningssystemer til lodstjeneste samt fortøjnings- og dockingsystemer til den maritime sektor.

Welding Company ApS
Berit Kristensen er ny bestyrelsesformand i Welding Company ApS, mens nu tidligere formand René Meldgaard Andersen er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Welding Company ApS er underleverandør af svejsearbejde.

Welltec Oilfield Services (Continental Europe) A/S
Søren Søgaard Suhr har erstattet Michael Krabbe i bestyrelsen i Welltec Oilfield Services (Continental Europe) A/S (kilde: CVR).

Welltec producerer robotteknologi til olie- og gasudvinding.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079