23948sdkhjf

Kedel-ordre til Verdo Energy Systems

Verdo Energy Systems vandt lige før jul udbuddet for det nye fliskedelanlæg til Kjellerup Fjernvarme og er startet året med projektering af det nye anlæg.

Projektet er et vigtig skridt for virksomheden, som har arbejdet på at vinde flere ordrer i denne størrelse.

- Det var en vigtig ordre, for vi vil være førende inden for flisanlæg i denne størrelse. Derfor er vi glade for, at vi skal realisere anlægget, siger Jørgen Holst, salgschef hos Verdo Energy Systems, og tilføjer:

- Den skal ses som et led i arbejdet med at blive endnu større og komme ud over grænserne, og det er 100 procent i tråd med vores strategi, siger Jørgen Holst. 

Det bedste fra to verdener
Det nye anlæg omfatter en fliskedel på 10 MW, et røgkondenseringsanlæg på 3 MW samt forberedelse til absorptionsvarmepumpe.   

For at give Kjellerup Fjernvarme de bedste virkningsgrader inden for rammerne, har Verdo Energy Systems anvendt både kendte og nye tankegange i projekteringen.  

Verdo Energy Systems har tidligere opkøbt og indlemmet virksomheden Industrivarme i sin forretning, og i løbet af efteråret 2017 ansatte virksomheden 25 specialister fra det konkursramte Weiss.

Og det er netop den blanding af erfaring fra tidligere projekter og nyt blod, der er resulteret i Kjellerup Fjernvarmes nye anlæg.

- Anlægget i Kjellerup er det bedste fra to verdener. Vi har brugt den eksisterende teknologi og erfaring fra vores tidligere projekter, som vi har suppleret med den viden, som vores nye specialister har tilført. Vi har fået noget nyt ud af at forene de to verdener, siger salgschef Jørgen Holst.

Montage til sommer
Verdo Energy Systems er færdig med designet af de store komponenter, og de vil blive bestilt i løbet af februar måned. Montage og installering af anlægget går i gang til sommer, og anlægget skal stå færdigt og klar til drift i første kvartal af 2019.

Hvad Kjellerup Fjernvarme har måttet betale for hele anlægget, vil Jørgen Holst ikke ud med.

- Det er et tocifret millionbeløb – og det kan jo være både højt og lavt, siger han med et grin.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126