23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Metal Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Rigtige stål-overflader kan spare millioner

Den danske fødevareindustris viden om rustfri ståloverflade bygger hovedsageligt på erfaringer og tommelfingerregler, mener dansk forsker.












I Ingeniøren i dag, kan man læse, at nu vil Teknologisk Institut og Force Technology sammen skaffe dokumentation for, hvilken overfladebehandling der giver den bedste hygiejne og levetid. - Fødevareindustrien famler i blinde, når der specificeres overfladebehandling og -finish på rustfrit stål, siger civilingeniør Jan Elkjær Frantsen fra Force Technology til Ingeniøren. Ifølge Ingeniøren deltager der knap 20 virksomheder i projektet, hvor bl.a. Arla Foods, som uden tvivl er en af Danmarks største forbrugere af rustfrit stål, deltager.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.11