23948sdkhjf

Nyt agentur til Kapema

Kapema har med omgående virkning overtaget eksklusiv repræsentation i Danmark af de italienske stansemaskiner fra Euromac. Salg af maskiner og reservedele samt service varetages fremover af Kapema i Thisted, hvor produkterne også vil blive udstillet. Det skriver Kapema i en pressemeddelelse.

Salgschef for Euromac, Frank Heyerick, fortæller, at forhandlingen om agenturet har stået på i nogle uger, og han er særdeles tilfreds med resultatet.

Euromac-maskinerne leveres i et stort antal varianter og kapaciteter med utallige muligheder for forskellige værktøjer. Værktøjskarrusellernes fæstningspunkter er bearbejdet i én og samme operation.

Euromac type Flex Hybrid er patenteret og består af en kombination af et elektrisk og hydraulisk system, som har hydraulikkens høje hastighed kombineret med den elektriske præcision og lavt strømforbrug. Maskinen er produceret i støbejern i en monoblock 700 N/mm2. Cylinderen for hammerhovedet er direkte indbygget i rammen, hvilket medfører en mere robust struktur.

Euromac-programmet indeholder udover stansemaskiner også udklinkemaskiner, horisontale bukkemaskiner samt elektriske kantpressere.

Udklinkemaskinerne kan leveres med mange forskellige værktøjer, med fast eller variabel vinkel og som multifunktionel maskine med dobbelt arbejdsstation. Maskinen er opbygget i monoblock konstruktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062